Arvoisat jatko-opiskelijat, sekä jatko-opinnoista että myös post doc -tutkimuksesta kiinnostuneet!

Kajaanin yliopistokeskus järjestää ti 15.1.2008 klo 12-17 tilaisuuden, jossa tarkastellaan jatko-opintojen tutkimussuunnitelman tekemisen perusteita sekä Suomen kulttuurirahaston Kainuun rahaston tarjoamia tutkimuksen rahoitusvaihtoehtoja. Tilaisuus järjestetään Kajaanissa, Yliopistokeskuksen kampuksella osoitteessa Seminaarinkatu 2, päärakennus, luokka 321, III kerros.

klo 12.00–12.15

Tervetuliaissanat ja esittäytyminen

klo 12.15–13.30

- Pyydettyjä kasvatustieteiden ja monialaisten jatko-opiskelijoiden puheenvuoroja tutkimussuunnitelman tekemisestä: Miten tehdä tutkimussuunnitelma jatko-opintoja varten? Mitä jatko-opiskeleminen on?
- Keskustelua tutkimussuunnitelman teon nikseistä

klo 13.30–14.00

Kahvit omakustannushintaan Pedaköökissä

klo 14.00–15.00

Suomen Kulttuurirahaston ja Kainuun rahaston tutkimusrahoitusmahdollisuudet, koulutusjohtaja AMK Heli Itkonen (www.skr.fi)

klo 15.00–16.00

Kunnallisalan Kehittämissäätiön tarjoamat rahoitusmahdollisuudet gradun tekijöille ja jatko-opiskelijoille, tutkimusasiamies Veli Pelkonen (www.kaks.fi)

klo 16.15–17.00

Tarvetta uusien monitieteisten tohtorivalmennusryhmien perustamiselle? Keskustelua tohtorinväitöstä suunnittelevien ja tekevien kainuulaisten tarpeista.

Tervetuloa!
Ei ennakkoilmoittautumista, tule vain paikalle!

Kunnallisalan Kehittämissäätiön tutkimusasiamies Veli Pelkosen kanssa on mahdollista keskustella henkilökohtaisesti omasta tai oman organisaation tutkimus/kehittämistointen rahoitustarpeesta, Veli on 15.1 koko päivän Kajaanissa. Anu Gretschel tietää Velin kalenterin yksityiskohdista ko. päivänä, joten ota yhteys Anuun henkilökohtaista aikaa halutessasi.

Kainuun Rahaston edustaja Heli Itkonen on paikallisia ihmisiä, joten voit olla häneen yhteydessä suoraan henkilökohtaisiin tapaamisiin liittyen (heli.itkonen@skr.fi).

Terveisin tilaisuuden yhteyshenkilöt

Timo Pinola